Loyens & Loeff N.V.

Werkgever
Loyens & Loeff N.V.

Als kantoor dat ontstaan is uit een fusie, weten we dat één plus één soms meer dan twee is. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Bij Loyens & Loeff zoeken we niet alleen talentvolle professionals, maar bovenal gemotiveerde mensen met duidelijke ambities. We zijn geen werkgever waar je je persoonlijkheid hoeft uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Zo divers als onze mensen zijn, zo delen ze hun gedrevenheid, ambitie en focus op het behalen van resultaten. In hun werk én daarbuiten.

Kennismaken met Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Mogelijkheden voor studenten

Loyens & Loeff biedt derde- en vierdejaars studenten fiscaal recht en/of fiscale economie de mogelijkheid om een (inter)nationale stage te lopen. Tijdens een stage van twee maanden draai je vanaf het begin volledig mee in onze praktijk. Voor masterstudenten bieden wij ook de mogelijkheid middels een werkstudentschap van minimaal 3 maanden, 2 dagen per week bij ons op kantoor mee te werken. Ook biedt Loyens & Loeff voor getalenteerde studenten een speciale studiebeurs. Deze beurs biedt je de mogelijkheid om een jaar in het buitenland te studeren, waarbij het collegegeld, de studiekosten en de internationale reiskosten worden vergoed door Loyens & Loeff. Daarnaast organiseren wij diverse kennismakingsactiviteiten zoals business courses, het top skills traject en inhousedagen.

Loyens & Loeff Academy voor starters

In kwaliteit moet je blijven investeren. Daarom bieden we je een breed opleidingsprogramma aan waarmee je jouw kennis en vaardigheden snel naar een hoger niveau kunt tillen. Onze opleidingen, workshops en trainingen variëren van vaktechnische en vaardighedentrainingen tot ontwikkeling op maat, individueel of in groepsverband. Maar alles begint met de Loyens & Loeff Introduction Academy. De Loyens & Loeff Introduction Academy begint met een gezamenlijke introductieperiode van twee weken voor alle starters binnen Loyens & Loeff. Binnen hetpraktijkgerichte introductieprogramma maak je kennis met ons kantoor en uiteraard met alle andere starters. Na afloop van deze introductie ga je jouw eigen vakgebied verkennen. Daarnaast volg je de beroepsopleiding, die deels wordt verzorgd door de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en deels door de Loyens & Loeff Tax Academy. Gedurende het hele jaar kan je bij ons solliciteren voor de functie van tax adviser.

Contact

Wil je nader kennismaken of solliciteren? Bekijk dan onze website www.loyensloeffacademy.com.

Heb je nog meer vragen, neem dan contact op met Nicole Moshage via het telefoonnummer 010 22 46 409.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.