Tanger Advocaten N.V.

Werkgever
Tanger Advocaten N.V.

Tanger Advocaten is al meer dan 40 jaar een toonaangevend advocatenkantoor in Noord-Holland, met kantoren in AlkmaarHaarlem en Velsen-Zuid.

Waarom kiezen ondernemers, instellingen en particulieren voor Tanger Advocaten?

  • Onze advocaten begrijpen wat de klant wil. Een oplossing en het liefst zo snel mogelijk. Korte, snelle adviezen zijn voor onze vaste klanten gratis. De advocaat is goed bereikbaar en heeft 2 plaatsvervangers. Duidelijke taal, geen jargon.
  • Tanger Advocaten is een Full Service advocatenkantoor met maar liefst 10 specialisaties gevestigd op 3 strategische locaties in Noord-Holland.
  • Al onze ervaren advocaten hebben één of meer specialisatie-opleidingen gevolgd. Wij hebben als één van de weinige advocatenkantoren een kwaliteit management-systeem dat ISO gecertificeerd is. Onze advocaten hebben via internet toegang tot de collecties van de juridische uitgevers.
  • Het kantoor heeft een evenwichtige samenstelling van gespecialiseerde advocaten, advocaten algemene praktijk en para-legals. De zaken worden afhankelijk van de aard en het belang van de zaak behandeld door degene die dat uit het oogpunt van (kosten)efficiency het meest voordelig kan doen. Dat gebeurt altijd in samenspraak met onze specialisten, zodat aan kwaliteit geen enkele concessie wordt gedaan.

Service en kwaliteit is onze reclame! 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.