Meijer advocaten en belastingadviseurs

Werkgever
Meijer advocaten en belastingadviseurs

Onze advocaten staan voor u klaar om uw belangen te behartigen op velerlei gebied. Niet alleen houden wij ons bezig met echtscheidings- en familierecht in brede zin, erfrecht, arbeids- en ontslagrecht en contractenrecht, maar ook met fiscale vraagstukken en met fiscale problemen. Wij behandelen conflicten met de Belastingdienst en ook fiscale strafzaken, waarbij FIOD en ECD betrokken zijn.

Wij zijn niet alleen binnen Nederland actief maar ook in internationaal verband en in het bijzonder in het Caribisch deel van het Koninkrijk en Colombia.

Wij worden veelvuldig door andere advocatenkantoren, administratiekantoren en accountants, maar ook door intermediairs zoals assurantietussenpersonen en belangenverenigingen ingeschakeld zodra zij een specifiek civiel of fiscaal juridisch probleem signaleren bij hun klanten. Voor deze beroepsbeoefenaren heeft samenwerking met ons als voordeel dat zij hun klanten zo extra dienstverlening kunnen aanbieden.

Wij maken gebruik van een netwerk van andere beroepsbeoefenaren zoals deurwaarders en bedrijven gespecialiseerd in verhaalsinformatie, maar ook accountants en notarissen kunnen wij in voorkomende gevallen rechtstreeks inschakelen.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.