Robert Walters

Werkgever
Robert Walters

De juridische wereld is in beweging. Dit zorgt voor een groot aanbod van juridische vacatures binnen de advocatuur en het bedrijfsleven. Een mooi moment om jouw loopbaan, talenten en wensen eens onder de loep te nemen.

Het legal team van Robert Walters kent de (internationale) markt als geen ander, en spart graag met jou over de marktontwikkelingen en de kansen die wij voor advocaten en juristen zien.

Wij hebben regelmatig vacatures voor bijvoorbeeld legal counsels, (kandidaat) notarissen en bedrijfsjuristen. 

Ons specialistische legal team biedt een volledig geïntegreerde dienst en is betrouwbaar, proactief en goed geïnformeerd door de jarenlange ervaring in de juridische sector. Wij hebben juridische functies op verschillende niveaus van senioriteit in portfolio, van mid-career tot partner niveau.

Wij begrijpen de complexe behoeften van juridische adviseurs en advocaten en het belang dat zij hechten aan loopbaankeuzes.


Wij kunnen je voorzien in op maat gesneden advies over jouw juridische carrière door het vinden en beoordelen van nieuwe kansen, het delen van diepgaande marktkennis en interview strategieën en het bieden van hulp bij salarisonderhandelingen.

Contact:
Joyce Toeset, Manager legal
E:  joyce.toeset@robertwalters.com
T:  020 6444 655

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.