Beks & Beks Advocaten

Werkgever
Beks & Beks Advocaten

Beks & Beks Advocaten is anno 2018 al ruim 70 jaar actief in Hilversum en omstreken. Het is één van de grotere zelfstandige advocatenkantoren in ’t Gooi. In 1995 is het kantoor verhuisd van het pand aan de Groest in Hilversum naar het monumentale pand (“Villa Elwin”) aan de Bothalaan 1 in Hilversum, alwaar het kantoor zo’n 23 jaar gevestigd is geweest. Per 1 juni 2018 heeft het kantoor zich gevestigd aan de Marathon 3 in het Arenapark van Hilversum.

Grondleggers van het kantoor zijn de gebroeders K.R. Beks en J.W. Beks. Het kantoor staat van oudsher voor hoogwaardige dienstverlening aan zowel het bedrijfsleven als particulieren.

Een kantoor met enthousiaste advocaten, die op slagvaardige en deskundige wijze bij de zaak en cliënt betrokken zijn, uiteraard met als doel het bereiken van het beste resultaat!

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.