Swart Advocaten

Werkgever
Swart Advocaten

Swart Advocaten Almere is een advocatenkantoor dat zich in het centrum van Almere Stad gevestigd heeft. Het kantoor bestaat uit twee advocaten: mr. J.B.M. (Barry) Swart en mr. U. (Ulysse) Ellian. Naast de advocaten is voor het kantoor werkzaam mevrouw mr. L.C.J.M. (Lizella) Wörst. Lizella is aan het kantoor verbonden als juriste. Swart Advocaten Almere garandeert u laagdrempeligheid en een tomeloze inzet van haar medewerkers.

Swart Advocaten Almere werkt daarnaast samen met bedrijven en instellingen in de verzuimbegeleiding, de bancaire sector, accountancy en hypotheekadvies. Daarnaast onderhoudt Swart Advocaten Almere banden met advocaten in andere disciplines van het recht. Zodoende kan Swart Advocaten Almere te allen tijde zorgen voor een situatie waarin u de bijstand verkrijgt die in uw specifieke situatie noodzakelijk is.

Swart Advocaten Almere is 24/7 bereikbaar via e-mail of (mobiele) telefoon. Samen met u zal Swart Advocaten Almere uw zaak juridisch duiden en vervolgens in overleg komen tot de juiste en meest adequate aanpak van uw zaak. Zo weet u altijd waar u als klant aan toe bent en heeft u daarop invloed. Het tarief wordt te allen tijde afgestemd op de aard van uw zaak. Daarnaast verricht Swart Advocaten Almere overigens werkzaamheden via gesubsidieerde rechtsbijstand van overheidswege.

Swart Advocaten Almere staat voor: Recht in het hart van de stad!

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.