Hendrikse Renes

Werkgever
Hendrikse Renes

Van alle markten thuis

Hendrikse-Renes Advocaten bestaat sinds 2002 en is gevestigd in Amsterdam. Binnen ons kantoor werken we met drie advocaten. Wij voeren een algemene rechtspraktijk waardoor wij u, ondernemer of particulier, op een groot aantal rechtsgebieden kunnen adviseren of indien nodig kunnen bijstaan in een juridische procedure.

Pragmatiek & Kwaliteit

Tussen recht hebben en recht halen zit een groot verschil. Bij Hendrikse-Renes kunt u er altijd van op aan dat we u voorzien van het beste advies, ook als de oplossing niet juridisch is. Wij helpen u de zaak tot een goed einde te brengen en verliezen daarbij kwaliteit nooit uit het oog.

Betaalbaar

Komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand (een zogenaamde toevoeging) dan werken wij op die basis met elkaar. Is dit niet het geval, dan hebben wij voor zowel ondernemers als particulieren aantrekkelijke tarieven.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.