Kennedy Van der Laan

Werkgever
Kennedy Van der Laan

Over Kennedy Van der Laan

Van de maan af gezien zijn we allen even groot, schreef Multatuli. Zo kijken wij ook graag naar onze wereld. Als advocatenkantoor werken wij niet vanuit de bubbel van puur juridisch perspectief. Wij werken vanuit een brede visie op de wereld, op het leven om ons heen, op de omgeving waarin onze klanten hun business en hun leven leiden. Als je de wereld van je klanten snapt, snap je ook beter wat ze nodig hebben. Dat maakt je tot een betere advocaat en voegt extra betekenis toe aan het werk dat je voor je cliënten doet.

Cultuur van betekenis

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor met 210 medewerkers, waarvan ruim 110 advocaten. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Eindhoven, werken wij wereldwijd voor een breed scala aan cliënten, van startups tot multinationals van naam en faam. Al vanaf de oprichting waren de founders vastbesloten om niet ingewikkeld te doen over advocatuur. Vooral dichtbij je cliënten staan, zo helder en kernachtig mogelijk zijn in alle adviezen en werk leveren dat in ruimere zin van betekenis kan zijn voor de samenleving: zo werken wij nog steeds. Het heeft een open, vriendelijke en informele cultuur gecreëerd, waarin hard gewerkt wordt op topniveau, maar tegelijkertijd veel aandacht is voor een gezonde balans tussen leven en werk. Om bij ons te passen hoef je op niemand te lijken. Sterker nog, dat is zelfs een pré.

Kansen voor een open mind

Kennedy Van der Laan is een kantoor van onafhankelijke geesten. Mensen die nieuwsgierig in het leven staan en in staat zijn de drive voor hun werk uit zichzelf te halen en zelf hun weg te zoeken. Natuurlijk  word je door een intensieve opleiding van ons eigen kennis- en opleidingscentrum (erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten) begeleid om jezelf verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een goed salaris plus dertiende maand en een winstdelingsregeling. Je krijgt bij ons 30 vakantiedagen, een pensioenregeling en een fietsregeling. Deeltijdwerken is geen taboe en voor de nodige ontspanning bieden wij je sportfaciliteiten op kantoor, dagelijks gratis lunchen in ons restaurant of op ons dakterras, vele sociale events zoals een jaarlijkse ski trip en kantoorweekend, maandelijks een stoelmassage én gratis naar de film in het Ketelhuis.

Kom kennismaken

Wij zijn altijd op zoek naar goede advocaten, zowel op stagiair- als op medewerkersniveau. Ben je een juridisch talent met gevoel voor maatschappelijke en persoonlijke verhoudingen en beheers je het Nederlands en Engels uitstekend? Kom dan vooral eens kennismaken, want we snappen dat je ons pas gelooft als je het zelf ervaart. Kom bijvoorbeeld een keer naar een oriënterende lunch en praat met een advocaat die werkzaam is binnen de sectie van jouw interesse. Ook één van onze In-housedagen is een perfecte manier om ons te leren kennen.

Kantoor Amsterdam

Molenwerf 16
1014 BG Amsterdam
Postbus 58188, 1040 HD Amsterdam

T. +31 20 5506 666
info@kvdl.com

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.