Kennedy Van der Laan

Contact: Dhr. Thijs Hannema

Netherlands

Tel: +31 (0)20 550 66 49

Over Kennedy Van der Laan

Leuk je te ontmoeten

Van de maan af gezien zijn we allen even groot, schreef Multatuli. Zo kijken wij ook graag naar onze wereld. Als advocatenkantoor werken wij niet vanuit de bubbel van puur juridisch perspectief. Wij werken vanuit een brede visie op de wereld, op het leven om ons heen, op de omgeving waarin onze klanten hun business en hun leven leiden. Als je de wereld van je klanten snapt, snap je ook beter wat ze nodig hebben. Dat maakt je tot een betere advocaat en voegt extra betekenis toe aan het werk dat je voor je cliënten doet. Welkom bij Kennedy Van der Laan!

Wij zijn een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor met 200 medewerkers, waarvan ruim 110 advocaten. Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken we wereldwijd voor een breed scala aan cliënten; van startups tot multinationals. Al vanaf de oprichting waren we vastbesloten om niet ingewikkeld te doen over advocatuur. Vooral dichtbij je cliënten staan, zo helder en kernachtig mogelijk adviseren en werk leveren dat in ruimere zin van betekenis kan zijn voor de samenleving. Zo werken wij nog steeds. Met een open, sociale en informele cultuur werken op topniveau, met een gezonde balans tussen werk en privé.

Om bij ons te passen, hoef je op niemand te lijken. Sterker nog, we willen juist dat je helemaal jezelf bent. Ben je een gedreven jurist met gevoel voor maatschappelijke en persoonlijke verhoudingen? Kom dan vooral eens kennismaken. Schuif bijvoorbeeld een keertje aan bij De Lunchtafel en eet een broodje met een advocaat die werkzaam is binnen de sectie van jouw interesse. Ook het lopen van een student-stage of een bezoek aan de Talkshow, het concept voor onze kantoorbezoeken en in-housedagen, is een perfecte manier om te ontdekken wie wij zijn en of dit bij jou past.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij ons ontmoeten tijdens één van de activiteiten, of beter nog: wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met Thijs Hannema, onze corporate recruiter via thijs.hannema@kvdl.com of +31 (0)20 550 66 49.

 

KVDL NEW

 

Deze werver heeft op dit moment geen vacatureplaatsingen. Ontdek onze 'Baan zoeken'-functie !