RWV Advocaten

Werkgever
RWV Advocaten

RWV Advocaten verleent kwalitatief hoogwaardige juridische diensten aan ondernemers en particulieren.

Advocatuur

Met ongeveer dertig advocaten zijn wij al meer dan 125 jaar een betrouwbare partner voor onze cliënten. Wij zijn klein als in een overzichtelijk team van advocaten met korte lijnen en persoonlijke betrokkenheid en groot in onze specialistische kennis op vrijwel alle rechtsgebieden.

OpRecht betrokken

Onze aanpak is pragmatisch, creatief en oplossingsgericht. Of we nu bemiddelen bij conflicten, contracten opstellen, adviezen uitbrengen of procederen: altijd staan uw belangen en wensen centraal.

Solliciteren? 

Wij zijn als middelgroot kantoor één van de grotere advocatenkantoren in de regio Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Met 60 medewerkers werken onze zeer gemotiveerde advocaten en medewerkers in een brede, voornamelijk ondernemingsgerichte praktijk. Het kantoor kenmerkt zich door een open, informele cultuur, een hoge mate van professionaliteit en een stevige ambitie. 

Onze mensen zijn uitstekend opgeleid en vullen elkaar in kennis, ervaring en leeftijd prima aan. Zij scholen zich voortdurend bij volgens de nieuwste inzichten. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor ontspanning. Samenwerken is voor ons een voorwaarde om kwaliteit te leveren. 

Wij hechten er waarde aan dat de verwerking van je persoonsgegevens plaatsvindt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande wet- en regelgeving voor de bescherming van je privacy.  Lees hierover meer in onze privacyverklaring voor sollicitanten.

Contact

Haagweg 149
2321 AA Leiden

T 071-7502200
info@rwv.nl
www.rwv.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van RWV Advocaten