ScheerSanders Advocaten

Werkgever
ScheerSanders Advocaten

Middelgroot Haags advocatenkantoor

ScheerSanders is gevestigd in de Haagse Archipelbuurt, op enkele minuten van de uitvalswegen, het Centraal Station en het centrum van Den Haag. Het kantoor is in 1991 opgericht vanuit enkele kleinere advocatenkantoren.

 

Cliënten uit veel sectoren

De cliëntenkring van ScheerSanders is divers. Wij zijn actief voor particulieren en voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor non-profitorganisaties en instellingen op het gebied van woningbouw, farmacie en financiële dienstverlening. Beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg zoals artsen, apothekers en tandartsen hebben een bijzondere plaats in ons cliëntenbestand.

 

Familierecht

Het kantoor heeft daarnaast een aparte familierechtsectie. Deze onderscheidt zich door haar deskundigheid op het gebied van familierechtelijke kwesties met internationaal aspecten. ScheerSanders behandelt veel echtscheidingszaken waarbij ondernemers betrokken zijn en beschikt over bijzondere expertise met betrekking tot  de fiscale en vennootschapsrechtelijke complicaties die zich daarbij kunnen voordoen.

 

Hoogwaardige dienstverlening

Doordat het kantoor op meerdere rechtsgebieden werkzaam is en de onderlinge lijnen kort zijn, kunnen de advocaten gemakkelijk en snel hun kennis en ervaring uitwisselen. Zo bent u altijd verzekerd van hoogwaardige juridische dienstverlening. Het kantoor beschikt bovendien over een solide netwerk van accountants, notarissen en fiscalisten met wie wij vaak al jaren samenwerken. Als dat nodig is, kunnen zij bij de behandeling van uw zaak worden betrokken, of kunt u naar hen worden doorverwezen. ScheerSanders verenigt hiermee de voordelen van een overzichtelijke omvang met die van een uitgebreid netwerk. Wij bieden één loket voor een grote verscheidenheid aan zaken.

 

Visie van Advocatenkantoor ScheerSanders

Bij ScheerSanders vinden wij dat goede juridische dienstverlening op drie pijlers rust: kwaliteit, resultaatgerichtheid en betrokkenheid. Deze visie klinkt door in alle aspecten van de dagelijkse praktijk van onze advocaten.

 

Kwaliteit

In de beperking toont zich de meester: daarom heeft iedere advocaat van ScheerSanders zich gespecialiseerd. Alle partners binnen het kantoor volgden daartoe specialisatieopleidingen bij gerenommeerde opleidingsinstituten. De advocaten blijven steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun rechtsgebied, onder meer via cursussen en trainingen.

 

Resultaatgerichtheid

Voor een cliënt zijn de juridische finesses van zijn of haar zaak vaak minder interessant. Het gaat immers om het resultaat. Bij de behandeling van uw zaak houden de advocaten van ScheerSanders dit altijd voor ogen. Zij streven dan ook naar een optimale oplossing voor uw probleem, op zo kort mogelijke termijn.

 

Betrokkenheid

Als cliënt bij ons kantoor bent u verzekerd van een advocaat die oog heeft voor uw unieke situatie en die belang hecht aan een bestendige relatie. Daar draagt een heldere communicatie toe bij. Bij ScheerSanders kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, duidelijkheid over de aanpak van uw probleem, eerlijkheid over het te verwachten verloop en openheid over de kosten.

 

MVO

ScheerSanders is geworteld in Den Haag en voelt zich betrokken bij de stad en omliggende regio. Wij geven dan ook vorm aan de maatschappelijke betrokkenheid van ons kantoor door juist initiatieven uit Den Haag en omstreken te steunen.

Op dit moment is ScheerSanders als sponsor betrokken bij:

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.