Gemeente Utrecht

Werkgever
Gemeente Utrecht

Utrecht maken we samen met jou!

Wil je werken voor één van de meest aantrekkelijke steden van Nederland? Dat is ervoor zorgen dat álle inwoners van Utrecht prettig en gezond kunnen wonen, werken en meedoen. Dit doe je door datgene waar je goed in bent in te zetten.

Utrecht groeit. Dat vraagt om nieuwe innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, onder andere op gebied van bereikbaarheid, duurzaamheid en gezondheid. Wij zoeken mensen met een brede blik om met lef en ambitie te investeren in onze gezonde en aantrekkelijke stad, wijk en buurt van vandaag en morgen. Samen met bewoners, ondernemers en partners bouwen we aan een stad waar mensen oog hebben voor elkaar. Daarbij handelen we naar onze kernwaarden: open, wendbaar, scherp en betrouwbaar.

Neem contact op met Gemeente Utrecht

Heb je een vraag over werken of solliciteren bij de gemeente Utrecht? Stuur dan een e-mail naar matchpunt@utrecht.nl. We beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk. Voor open sollicitaties kun je je registreren op de www.werkenbijutrecht.nl en een profiel aanmaken in de kandidatenbank. Voor informatie over een specifieke vacature of over de status van je sollicitatie kun je contact opnemen met de contactpersoon die vermeld staat in de vacature.

Contactinformatie

Bezoekadres
Stadsplateau 1
3521 AZ Utrecht

Postadres
Postbus 16200
3500 CE Utrecht

telefoon14 030
emailmatchpunt@utrecht.nl
websitewww.utrecht.nl

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.