MannaertsAppels Advocaten

Werkgever
MannaertsAppels Advocaten
MannaertsAppels combineert een zakelijke aanpak met een persoonlijke betrokkenheid bij cliënten. Op het kantoor werken hoogopgeleide en maatschappelijk betrokken advocaten. De advocaten werken in gespecialiseerde secties op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht en letselschade en aansprakelijkheidsrecht. Op deze site is te zien wat we doen en kunt u ons beter leren kennen. Specialisten uit de verschillende teams werken geregeld met elkaar samen en zoeken waar nodig ook contact met externe deskundigen.
 
Ondernemers laten zich niet beperken tot landsgrenzen. Vandaar dat MannaertsAppels beschikt over contacten met onder andere advocaten, accountants en fiscalisten in het buitenland. Regelmatig worden deze tot tevredenheid van onze cliënten geraadpleegd. MannaertsAppels staat ook buitenlandse cliënten bij in juridische vraagstukken die in Nederland spelen. Ervaringen van onze advocaten in het buitenland zijn van absolute toegevoegde waarde voor de internationale rechtspraktijk.
E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.