Abeln Advocaten

Werkgever
Abeln Advocaten

Over ons

Abeln is een advocatenkantoor gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden van commercieel recht. Daaronder vallen fusies en overnames,  contracten, parallelimport en distributie, algemene voorwaarden, rechtspersonen,aansprakelijkheid, verzekeringen en incasso’s, arbeid en personeel, ZZP’ers, koop en huur van vastgoed en aannemersgeschillen.

Met zes advocaten is ons kantoor groot genoeg voor alle zaken. Tegelijkertijd zijn we door de korte lijnen slagvaardig en efficiënt. U kunt altijd rekenen op één vast aanspreekpunt en uitstekende service. Of u nu een grote onderneming of een particulier persoon bent.

Leuk om te weten: Abeln is enthousiast supporter en sponsor van AFC Amsterdam. En wanneer we niet langs de lijn staan, dan werken we mee aan Judex, de grootste juridische startpagina van Nederland. We delen onze expertise op de gebieden van Werk & Ontslag, Letselschade & Ongevallen en Bouwen, Wonen & Huren. 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.