Pallas Advocaten

Werkgever
Pallas Advocaten

Wat zeggen onze advocaten over Pallas?

Mr. Julien Blok:

“Ondanks dat Pallas geen groot advocatenkantoor is, bedienen wij veel internationale en grote nationale cliënten. Dit zijn niet alleen internationaal opererende ondernemingen, maar ook werknemers die grensoverschrijdend werken. Onze (inter)nationale klantenkring, de buitengewone specialisatie in het arbeidsrecht én de persoonlijkheid van een kleiner kantoor maakt Pallas een uniek advocatenkantoor.”

Mr. Michelle Maaijen:

“Oog voor de problematiek van de klant, vragen benaderen vanuit meerdere invalshoeken, veel collegiaal overleg en werken in een informele sfeer. Dat typeert Pallas Advocaten en daarmee zijn ze anders dan de traditionele advocatenkantoren. De benadering vanuit meerdere invalshoeken komt de kwaliteit van je werk en van de adviezen alleen maar ten goede.”

Mr. Agnieszka Mucko:

“Wij werken ook veel in teams, bijvoorbeeld een partner en een jongere medewerker, maar wij doen als jongeren toch ook veel zaken zelfstandig.”

Mr. Pieter de Ruiter:

“Ons kantoor specialiseert zich in (internationale) arbeidsrechtelijke kwesties. We werken veel met expats en (internationale) werkgevers maar ook met ondernemingsraden, zelfstandigen en werknemers. Die diversiteit maakt dat je veel verschillende kwesties tegenkomt. Met name de privacyaspecten op de werkvloer interesseren mij. Het oplossen van juridische puzzels vind ik nog altijd het leukste onderdeel van mijn werkzaamheden.”

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.