VolkerWessels Telecom

Werkgever
VolkerWessels Telecom

Op afstand een patiënt kunnen opereren. Afvalbakken die zelf een seintje geven als ze vol zitten. Parkeerplekken die je helpen een vrije plaats te vinden. Maar ook: je vrienden moeiteloos kunnen vinden tussen 55.000 festivalgangers.

VolkerWessels Telecom bouwt aan verbindingen die onze samenleving sterker maken en mensen dichter bij elkaar brengen. Aan total connectivity, het geheel aan verbindingen tussen mensen, dingen en ideeën. Die connectiviteit speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van onze levenskwaliteit, nu en in de toekomst.

Hoewel de techniek altijd aan de basis van onze werkzaamheden staat, ligt onze focus bij de eindgebruiker. We werken met de creativiteit van een innovator en het realisme van een bouwer. We combineren de kennis van een specialist met de daadkracht van 1700 medewerkers.

Kwaliteit en innovatie van huidige en nieuwe technieken staan bij ons voorop. Daarom investeren we niet alleen in de ontwikkeling van onze producten en dienstverlening, maar ook in die van onze mensen.

We zijn continu op zoek naar nieuw talent!

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.