Achmea

Werkgever
Achmea

Over Achmea

Het verhaal van Achmea is het verhaal van onze medewerkers. Met elkaar bouwen we komende jaren aan het Achmea van de toekomst. Daarbij blijven we doen wat we al meer dan 200 jaar waarmaken. Als er schade optreedt, vergoeden wij die en helpen we klanten bij het herstel ervan.


Het verhaal van:

Milou Slots

Het is het verhaal van Milou Slots die met Ymere en Accenture de veiligheid voor bewoners vergroot met Homies. Een slim alarmsysteem met WhatsApp-alarmering dat je buurt waarschuwt als er iets aan de hand is. Bewoners kunnen elkaar hierdoor eerder en sneller helpen. Zo maken we de buurt veiliger en vergroten de onderlinge verbondenheid’ vertelt Milou trots.

Chantal van Lohuizen

Het verhaal van Achmea is het verhaal van Chantal van Lohuizen die dagelijks minstens 20 klanten aan de lijn heeft die informatie over hun verzekering willen hebben. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd vindt Chantal en dat merken de klanten aan de andere kant van de lijn ook.

Sylvia Matser

Het is het verhaal van Sylvia Matser die tot in haar tenen gemotiveerd is om Centraal Beheer te herpositioneren als financiële dienstverlener: “Mensen helpen om tijdig te bouwen aan een goede financiële toekomst, is belangrijker dan ooit.”

Dit zijn wij en dit is ons verhaal
 
Het is nogal een ambitie die we hebben voor komende jaren: met toonaangevende oplossingen dagelijks relevant zijn voor klanten. Maar samen moet het lukken. We blijven doen waar we al jaren (eeuwen!) goed in zijn. Tegelijkertijd willen én kunnen we meer zijn voor onze klanten. Dit is ons verhaal.
E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.