Clifford Chance

Werkgever
Clifford Chance

Voor ambitieuze kandidaten zijn er diverse mogelijkheden bij Clifford Chance Amsterdam:

Student-stagiaire

We bieden studenten de mogelijkheid om gedurende een periode van twee maanden stage te lopen om de internationale advocatuur te ervaren in al haar facetten. Tijdens deze stage kun je ontdekken of wij de werkomgeving bieden waar jij je thuis voelt. Je draait volledig mee met de dagelijkse praktijk en werkt nauw samen met de advocaten.

Gedurende jouw studentstage bieden we een vergoeding van EUR 750 bruto per maand (100% fulltime). Als je niet meer in het bezit bent van een OV-jaarkaart, dan worden ook je reiskosten (op basis van openbaar vervoer tweede klas) vergoed. Voor studenten die van ver komen hebben we een tegemoetkoming in de woonkosten.

In drie jaar stomen wij je klaar tot een advocaat van wereldniveau. Naast de advocatenopleiding aan de Law Firm School, bieden we je een internationaal opleidingsprogramma aan via ons eigen opleidingsinstituut The Academy en ontmoet je collega's uit andere kantoren uit ons netwerk met wie je kennis en ervaringen kunt uitwisselen. Wij bieden je de ruimte om jouw carrière naar de top te brengen en we besteden volop aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ervaren juristen

Wij staan altijd open voor getalenteerde en ambitieuze nieuwe kantoorgenoten die al ervaring als advocaat hebben opgedaan.

Business services

Om uitstekende service te bieden aan onze cliënten hebben we niet alleen advocaten nodig. Gespecialiseerde professionals helpen hen daarbij. 

Secretarial Staff

Secretaresses vervullen een belangrijke rol binnen Clifford Chance. Zij houden zich gericht bezig met het ondersteunen van onze advocaten om de service en dienstverlening naar onze cliënten zo optimaal mogelijk te laten zijn. Dit maakt het werk inhoudelijk erg interessant en brengt een behoorlijke verantwoordelijkheid met zich mee.

De junior en medior secretaresses werken in een team, dat wordt gecoördineerd door een ervaren Coordinating Secretary. Heb je al enige jaren ervaring dan werk je voor senior advocaten en/of partners. De secretaresses worden aangestuurd door een Manager Secretary.

Voor meer informatie of contact?

Astrid van Dijk

RECRUITER

Tel: + 31 (0)20 7119 735

EMAIL ASTRID

Isabelle Raven

RECRUITER

Tel: +31 (0)20 7119 684

EMAIL ISABELLE

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Clifford Chance