Clifford Chance

Werkgever
Clifford Chance

Bijzondere werkomgeving

Bij Clifford Chance Amsterdam werken ruim 300 juridische en niet-juridisch medewerkers aan gecompliceerde juridische transacties en opdrachten voor (internationale) ondernemingen en financiële instellingen. Wij zijn een volledig geïntegreerd internationaal advocatenkantoor. Ons streven is om onze cliënten een grote variëteit van juridische dienstverlening aan te bieden van de hoogste kwaliteit. In verband met renovatie van ons monumentale pand aan de Droogbak, is het kantoor tot en met het voorjaar 2021 gehuisvest aan het IJsbaanpad in Amsterdam.

Innovatie

Als kantoor hebben we drie jaar geleden besloten dat innovatie een centrale plaats moet hebben in onze wereldwijde strategie. Wij streven er continu naar om onze dienstverlening aan cliënten efficiënter en beter te maken en hebben een belangrijke focus op het ontwikkelen van nieuwe producten, manieren van werken en technologie in de juridische sector.

Ook helpt innovatie ons om de werkomgeving voor onze mensen te moderniseren en aantrekkelijker te maken.

Onze Nederlandse partner Bas Boris Visser speelt als Global Head of innovation & Business Change een belangrijke rol bij het ontwikkelen en rollen van de strategie. Ook de Global Innovation Manager, Esther Albers opereert vanuit Amsterdam.

Om de strategische innovatieagenda van ons kantoor verder te kunnen brengen, wordt voor onze advocaten het combineren van juridisch inhoudelijke en IT vaardigheden steeds belangrijker.

Wij zijn zeer geïnteresseerd in mensen met kennis en ervaring op dit gebied. De mogelijkheden van technologische toepassingen in de juridische sector zijn enorm en we zien dit steeds meer terug in onze praktijk.

Zo werken wij met het AI softwaresysteem Kira dat op basis van kunstmatige intelligentie ons in staat stelt door het gebruik van hun technologie snel en effectief grote hoeveelheden documenten te analyseren.

Een ander voorbeeld is Clifford Chance Dr@ft, een product waar een team van juristen die tevens coders zijn met onze cliënten werken aan standaard documentatie van onze cliënten en deze automatiseren.

Sinds de oprichting in Nederland zijn wij de juridische partner van SingularityU Netherlands en worden we betaald in tickets voor de geweldige summits die zij organiseren op het gebied van technologische ontwikkelingen.

 

 

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.