KBS Advocaten N.V.

Werkgever
KBS Advocaten N.V.

Bij KBS werken specialisten die thuis zijn in de gezondheidszorg en/of het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht.

Gezondheidszorg

KBS heeft een duidelijk focus op de gezondheidszorg (care en cure). Wij kennen de branchespecifieke wet- en regelgeving en volgen de ontwikkelingen in de gezondheidszorg op de voet. Onze advocaten, waarvan twee tevens arts zijn, beschikken over uitgebreide deskundigheid en ervaring. Niet alleen vanuit hun dagelijkse praktijk, maar ook vanwege de diverse nevenfuncties die zij bekleden. Zo kunnen wij snel, adequaat en oplossingsgericht adviseren en zo nodig procederen.

Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht

De advocaten van KBS hebben veel ervaring in het bijstaan van verzekeringsmaatschappijen en hun verzekerden bij aansprakelijkheidsclaims en polisgeschillen. KBS is huisadvocaat van een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Diverse advocaten zijn lid van de specialistenvereniging LSA.

Volledig vertrouwen

Onze cliënten kiezen voor KBS vanwege onze bijzondere expertise van de gezondheidszorg, onze kwalitatief hoogstaande dienstverlening, onze goede bereikbaarheid en de hoge snelheid van werken. En omdat zij volledig kunnen vertrouwen op KBS.

Voor wie werken wij?

Wij zijn er voor zorginstellingen, verzekeraars, artsen en alle andere beroepsgroepen in de gezondheidszorg, maar ook voor ondernemers, non-profit-organisaties en overheidsinstanties die ondernemen binnen de gezondheidszorg.

Netlaw

KBS maakt deel uit van Netlaw, het grootste Nederlandse samenwerkingsverband in de advocatuur.  Voor meer informatie over Netlaw, zie www.netlaw.nl

Longfonds

Wij ondersteunen het Longfonds in haar strijd voor schone lucht.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.