WiseMen Advocaten

Werkgever
WiseMen Advocaten

over WiseMen Advocaten

WiseMen is een advocatenkantoor dat zich sinds 1999 vanuit Den Haag richt op ondernemers en (overheids)organisaties, met een focus op techniek, IT-recht en Intellectuele eigendomsrechten.

WiseMen Advocaten biedt een praktijkgericht juridisch dienstenpakket dat nauw aansluit bij de behoefte van ICT-bedrijven, communicatiebureaus en techniekbedrijven. Namelijk de behoefte aan gespecialiseerde juridische dienstverlening.

Niet iedere organisatie heeft een eigen juridische afdeling. De doelstelling van WiseMen Advocaten is om, voor organisaties die geen eigen juridische afdeling hebben, het beheer en afhandeling van alle juridische zaken zoveel mogelijk uit handen te nemen. WiseMen Advocaten treedt voor deze organisaties op als een virtuele juridische afdeling. De mate waarin dit geschiedt, verschilt per organisatie. De meeste cliënten hebben hun juridische afdeling uitbesteed aan WiseMen Advocaten. Voor organisaties met een eigen juridische afdeling fungeren wij als een ‘add-on’ op hun interne juridische afdeling en ondersteunen hen waar een gat valt, zoals behoefte aan specifieke kennis of (tijdelijk) extra capaciteit of procedures rechtbank.

WiseMen Advocaten fungeert als Virtuele Juridische Afdeling voor ruim 250 IT-bedrijven, communicatiebureaus en techniekbedrijven. WiseMen Advocaten ondersteunt op vele rechtsgebieden, zoals: algemeen verbintenissenrecht, arbeidsrecht, IT-recht, ondernemingsrecht, intellectuele eigendomsrecht en privacy (GDPR/AVG).

Wij fungeren als bedrijfsjurist, advocaat en als interim-jurist.

De formule van WiseMen heeft zich effectief, daadkrachtig en succesvol bewezen. Op dit moment is WiseMen op zoek naar een ervaren advocaat (M|V) en een advocaat stagiaire die bewezen affiniteit heeft met IT, communicatie en/of techniek. Voor de ervaren advocaat is ervaring op het gebied van ondernemingsrecht, intellectuele eigendomsrechten en internationaal contractenrecht een sterke pre.

Contact: 

WiseMen B.V.
Dr. Kuyperstraat 11                  Tel: 070 – 3819281
2514 BA Den Haag                 
www.wisemen.nl
Nederland                                 info@wisemen.nl

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van WiseMen Advocaten