Wildenberg Advocaten

Werkgever
Wildenberg Advocaten
Bij Wildenberg Advocaten geloven we dat een advocatenkantoor meer is dan alleen een juridisch kenniscentrum. Wij zijn een middelgroot kantoor waar medewerkers en cliënten zich op hun gemak voelen. Toegankelijk en informeel, met beide benen op de grond, werken we samen in een plezierige en persoonlijke sfeer. Betrouwbaarheid, betrokkenheid en deskundigheid gaan hand in hand. Een kantoor in beweging, dynamisch, met korte communicatielijnen, waar onze advocaten garant staan voor juridische advisering op het hoogste niveau en we bovendien veel ervaring hebben met het voeren van gerechtelijke procedures.

Vacatures

Bij Wildenberg Advocaten is het prettig werken in een open en informele setting.  Zowel onze advocaten als onze (juridsche) ondersteuning werken samen om een zaak tot een goed eind te brengen, maar ook gezamenlijke gezellige activiteiten buiten kantoortijden worden regelmatig ondernomen.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Keizer Karelplein 32-i
6511 NH Nijmegen

T 024 323 96 80
E info@wildenbergadvocaten.nl
W www.wildenbergadvocaten.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.