Wildenberg Advocaten

Werkgever
Wildenberg Advocaten

Bij Wildenberg Advocaten geloven we dat een advocatenkantoor meer is dan alleen een juridisch kenniscentrum. Wij zijn een middelgroot kantoor waar medewerkers en cliënten zich op hun gemak voelen. Toegankelijk en informeel, met beide benen op de grond, waar we samenwerken in een plezierige en persoonlijke sfeer. Waar betrouwbaarheid, betrokkenheid en deskundigheid hand in hand gaan. Een kantoor in beweging, dynamisch, met korte communicatielijnen, waar onze advocaten garant staan voor juridische advisering op het hoogste niveau.

Missie
Wildenberg Advocaten is een in Nijmegen gevestigd advocatenkantoor en werkzaam voor grote en middelgrote ondernemingen, maar met evenveel inzet werken wij voor kleinere bedrijven. Onze ondernemingsgerichte expertise combineren we daarnaast met de kennis van maatschappelijke ondernemingen zoals onderwijs-, volkshuisvesting- en zorgorganisaties. Uit het hele land weten ook deze ondernemingen de weg naar ons kantoor te vinden. Van oudsher ondersteunen wij tevens privépersonen. Ons kantoor is ondernemend én maatschappelijk betrokken bij die sectoren waarin het kantoor werkzaam is. De gespecialiseerde advocaten zijn in hun aanpak resultaat- én kostenbewust. Geen lange adviezen als dit niet echt nodig is, maar wel mag u van ons topadviezen verwachten die ook voor niet juristen goed te begrijpen zijn. Het is onze ambitie om als juridische partner onze cliënten te ontzorgen.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.