CMS

Werkgever
CMS

Wij zijn CMS, het zesde advocatenkantoor ter wereld. 1.000 partners. 4.500 juristen. 42 landen. 74 vestigingen. Met samen één leidend principe: Your World First. Al onze juristen zijn dan ook volledig gespecialiseerd. In u. Daarom kunnen wij uw sparringpartner zijn en bieden we meer dan juridische oplossingen. Wij denken mee. Wij ondernemen mee. Met u. Op wereldniveau en op nationaal niveau. En ambitieus als wij zijn, willen we daarbij keer op keer uw verwachtingen overtreffen. Wij leven Your World First.

Excelleren vraagt om specialiseren. Daarom bestaat het hart van onze dienstverlening uit Corporate, Real Estate en Banking & Finance. En wij zetten een nieuw soort advocatenkantoor neer door lokale sectorexpertise te bundelen met de beste kennis op internationaal niveau. Wij weten alles van uw branche, uw markt. Onze topadvocaten spreken uw taal. Wij begrijpen wat u bedrijfsmatig bezighoudt. Of wakker houdt. De kansen voor uw onderneming. De concurrenten. De nieuwkomers op uw markt. En dat moet ook, vinden wij. Client-Centricheet dat bij ons.

Voor veel van onze opdrachtgevers is de wereldmarkt hun markt. En daar past een advocatenkantoor bij dat letterlijk overal thuis is. Daarom werken we voor Fortune 500 ondernemingen, FT European 500 bedrijven en organisaties uit de DAX 30. Maar met dezelfde drive helpen wij cliënten om van hun start-ups game changers te maken. Of starten we kantoren in opkomende markten als onze cliënten daar actief worden. Overdreven? Niet voor ons. Wij noemen dat World Vision.   

Veel van onze advocaten staan hoog in internationaal gerenommeerde lijsten als Chambers en Legal 500. Maar beoordeel ons vooral op onze no nonsense benadering en onze daden. Op onze oplossingsgerichte en glasheldere adviezen. Hoe wij u daarmee helpen met concurreren en groeien. Met overnemen of met afstoten. Want alles draait om uw succes. Daarom kunt u bij ons rekenen op de hoogste standaard van dienstverlening, het beste projectmanagement, uitgevoerd met Zwitserse precisie. 24/7. En wereldwijd van hetzelfde hoge niveau. In CMS-taal: Performance Driven.

CMS is lokaal en internationaal sterk. We zijn wereldwijd ingeburgerd. Samen vormen onze vestigingen één geheel. Samen zijn we één internationale behartiger van de belangen van uw organisatie. Daarom vinden wij bij problemen altijd de juiste oplossingen. Uw oplossingen. Zo maken we met u en voor u het verschil. Wij zijn CMS. Your World First.

CMS ziet haar medewerkers als het belangrijkste kapitaal van de organisatie. Onze advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken nauw samen om kwalitatief zo hoogwaardig mogelijke juridische dienstverlening te bieden. Van jong tot oud, van stagiaire tot aandeelhouder, onze juristen en medewerkers zijn ambitieus en bevlogen. Ondernemend als ze zijn hebben ze oog voor commerciële kansen en weten deze te benutten door hun hands on mentaliteit. Bij ons vinden zij een dynamische open werkomgeving met ruime ontplooiings-en specialisatiekansen.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.