Nederlands Arbitrage Instituut

Werkgever
Nederlands Arbitrage Instituut

Het NAI is een, al in 1949 opgerichte, stichting die volledig onafhankelijk en onpartijdig arbitrages, bindendadviesprocedures en mediations administreert. Het NAI heeft geen enkel winstoogmerk. Het is het grootste algemene arbitrage-instituut in Nederland, een solide èn vernieuwende organisatie met verreweg de meeste ervaring met en kennis van verschillende vormen van ADR. Het NAI is gevestigd in het hart van Rotterdam, de bruisende moderne handelsstad van Nederland met een van de grootste havens ter wereld. De rechtsverhouding tussen arbiters en partijen, tussen arbiters en het NAI en tussen het NAI en partijen wordt beheerst door Nederlands recht. 

Het NAI als algemeen arbitrage-instituut biedt één loket voor geschillen die voortvloeien uit de meest uiteenlopende overeenkomsten, of het nu gaat om een licentieovereenkomst, aanneming van werk, een IT contract, een arbeidsovereenkomst of om geschillen die voortvloeien uit een fusie dan wel een overname. Voor al die verschillende geschillen staan honderden gespecialiseerde en ervaren NAI arbiters, bindend adviseurs en mediators klaar om wanneer het nodig is geschillen op basis van de bekende NAI reglementen te beslechten en op te lossen.

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.