Holla Advocaten

Werkgever
Holla Advocaten

Iedereen is anders, elke zaak is uniek

U bent mens, ondernemer, kwetsbaar, leidinggevende, vermogend, bestuurder, werkgever, druk, aandeelhouder, gehuwd, specialist, gedupeerd, verhuurder, verzekerd, wethouder, gedagvaard, schuldeiser, failliet, middenstander, werknemer, ontslagen.

Hoe het ook zij, wat u ook bent of doet, u wilt professioneel en persoonlijk geholpen worden als uw situatie daar om vraagt. U wilt het beste advies en de meest effectieve vertegenwoordiging. Tegen een reële vergoeding. Holla Advocaten begrijpt dat, en biedt een persoonlijke aanpak, voor iedereen. Omdat geen twee mensen hetzelfde zijn. Elke cliënt is anders, elke zaak is uniek.

Persoonlijk aanspreekpunt, vertrouwd gezicht

We lossen uw problemen op of voorkomen dat u ze krijgt. Onze advocaten zijn specialisten, werken nauw samen en maken gebruik van elkaars kennis en expertise. We zijn pas tevreden als zaken tot een goed einde zijn gebracht. Óf zijn voorkomen. Daarvoor bundelen we met passie onze krachten.

Omdat geen twee zaken hetzelfde zijn, is expertise nodig, kennis en ervaring. De advocaten van Holla bundelen kennis en ervaring in de meest uiteenlopende rechtsgebieden. U krijgt de specialist die u het beste kan helpen, een persoonlijk aanspreekpunt. Een vertrouwd gezicht die uw zorgen uit handen neemt. Of u nu ondernemer, voorzitter, specialist, leidinggevende of gewoon mens bent.

Sterk in de breedte met oog voor detail

Holla Advocaten staat klaar om u persoonlijk bij te staan en uw belangen te behartigen. En om voor u persoonlijk onze kracht te mobiliseren. Sterk in de breedte met oog voor detail!

Kantoor:

's-Hertogenbosch 

Stationsplein 101
5211 BM 's-Hertogenbosch
T: +31 88 44 02 400
E: Kantoor

Utrecht 

Stationsplein 32
3511 ED Utrecht
T: +31 88 44 02 400
E: Kantoor

Eindhoven

Prof. Dr. Dorgelolaan 30
5613 AM Eindhoven
T: +31 88 44 02 400
E: Kantoor

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Holla Advocaten