HDI Global

Werkgever
HDI Global
HDI Global SE: Innovatieve verzekeringsoplossingen onder één dak

Handels- en productiebedrijven en dienstverleners hebben een betrouwbare verzekeringspartner nodig. Als deel van de Talanx Group is HDI Global SE al decennia lang een van de toonaangevende verzekeraars, die een breed en op behoeften gebaseerd aanbod van verzekeringsoplossingen biedt met bijbehorende diensten.

HDI biedt internationale verzekeringsprogramma's en is actief via buitenlandse kantoren, dochterondernemingen en aangesloten bedrijven, evenals via netwerkpartners in meer dan 150 landen.

Eén merk, vele producten

HDI heeft een compleet productaanbod om bedrijfsrisico's te verzekeren. Wereldwijde dekking in de vorm van internationale verzekeringsprogramma's, volledige dekking bij detachering van personeel in het buitenland of innovatieve verzekering tegen cyberrisico's zijn andere voorbeelden van ons uitstekende prestatieniveau.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.