DVDW Advocaten

Werkgever
DVDW Advocaten

Over DVDW

Als ondernemers weten we dat u niet zit te wachten op onnodig uitgebreide adviezen. Daarom zijn we helder. Wij luisteren, vragen door, en adviseren pas daarna. Wij zijn uw sparringpartner bij uw volgende zet.

Experts in the laws of business

Wij zijn de partner die met u meedenkt. Als business partners onderscheiden we ons van een ‘gewone’ advocaat. Onze advocaten hebben ervaring met bedrijven in iedere fase van hun levenscyclus (groei, stagnatie, vijf voor twaalf of faillissement). Wij kennen de specifieke wet- en regelgeving die daarin een rol speelt en natuurlijk de relevante regels van uw branche of sector. Daarnaast snappen we ook het spel. Hierdoor krijgt u altijd een advies op maat.

Wat we doen, doen we met lef, creativiteit en met het oog op ondernemerschap. Daarbij hebben we jarenlange ervaring. We richten ons op uw uitdagingen, lossen uw problemen op, geven u advies en doen succesvol zaken voor u. Die ambitieuze instelling vraagt om meer dan alleen juridische kennis. Strategisch inzicht, inlevingsvermogen en een praktische instelling zijn net zo belangrijk. DVDW brengt dit allemaal samen.

Bestuur

De dagelijkse leiding van DVDW is in handen van het bestuur, bestaand
uit 2 partners en een directeur.

Kantoor Rotterdam: 


Weena 690
3012 CN Rotterdam

T: 010-4400500
info@dvdw.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.