Internationaal Juridisch Instituut

Werkgever
Internationaal Juridisch Instituut

Wanneer u als jurist een internationaal privaatrechtelijk vraagstuk heeft of u buitenlands materieel recht of procesrecht probeert te vinden, kunt u uiteraard zelf in de boeken duiken. Makkelijker is het om het Internationaal Juridisch Instituut in te schakelen. Ons team van medewerkers staat voor u klaar om in dit specialistische rechtsgebied de juiste informatie voor u te zoeken. Van ons krijgt u, naargelang de zaak dit vraagt, een uitgebreid gedocumenteerd rapport of een korter advies waarin u ook precies kunt lezen hoe u deze informatie in de Nederlandse rechtssfeer gebruikt. Wij hebben als internationaal kenniscentrum veel  kennis over buitenlands recht paraat. 

Het is efficiënt om het IJI in te schakelen, nu wij beschikken over een uitgebreide know-how die wij decennia lang verzameld en opgebouwd hebben in ons eigen kennissysteem en goed toegeruste bibliotheek. Voor informatievergaring over het buitenlandse materieel recht en procesrecht kunnen wij daarnaast te rade bij ons wereldwijde netwerk van experts. U krijgt de door ons gevonden informatie in een gedocumenteerd rapport of een advies op maat waarmee u direct aan de slag kunt in de Nederlandse rechtspraktijk.

Internationaal kenniscentrum

Het IJI fungeert als een kenniscentrum. Vanwege de ruim 100-jarige ervaring hebben wij een schat aan documentatie over uiteenlopende onderwerpen in huis. Onze medewerkers nemen deel aan het wetenschappelijke debat door regelmatig te publiceren, cursussen te geven en congressen te organiseren. Wij werken daarnaast vaak samen met ons uitgebreide internationale netwerk van juridische professionals en gerenommeerde instituten, zoals het T.M.C. Asser Instituut en het Institut Suisse de Droit Comparé in Lausanne, maar ook met hoogleraren en advocatenkantoren in bijvoorbeeld Turkije en de Filipijnen.

Het IJI is altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in het internationale privaatrecht en neemt u de zorg uit handen om alles op de voet te volgen. Wij zijn daarom een degelijke samenwerkingspartner voor u in Nederland wanneer het de internationale rechtspraktijk betreft.

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.