Haagstate Advocaten N.V.

Werkgever
Haagstate Advocaten N.V.
Onze specialisten staan ondernemingen en ondernemers bij in hun dagelijkse bedrijfsvoering, zowel intern als extern. Ook op het gebied van joint ventures, fusies en splitsingen, overnames van bedrijven en herstructureringen hebben wij diepgaande expertise. Soms is het onoverkomelijk dat er conflicten ontstaan. Onze procesadvocaten adviseren bij juridische oplossingen voor ondernemingsrecht conflicten, zowel buiten rechte als door middel van een procedure bij de rechtbank of bij een arbitrage-instituut.
 

Missie

Haagstate Advocaten is een modern en zakelijk advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in ondernemings- en arbeidsrecht. Ons kantoor beschouwt zich als een professionele pro-actieve sparringpartner voor ondernemingen en ondernemers, waarbij inlevingsvermogen en praktische oplossingen voorop staan. Wij geloven in een open, directe wijze van communiceren.
E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.