C. Meijer B.V.

Werkgever
C. Meijer B.V.

For sure

Al vanaf de oprichting in 1920 is C. Meijer B.V. altijd een familiebedrijf gebleven. De kracht van de organisatie wordt in hoge mate bepaald door onze mensen. De kwaliteit en waarde van onze organisatie, producten en diensten zijn gebaseerd op de kennis, kunde en inzet van al onze medewerkers. Optimale kwaliteit vraagt ook om passie. Al onze medewerkers voelen zich - ieder op zijn of haar eigen specifieke terrein - sterk betrokken. Of het nu gaat om het veredelen van nieuwe aardappelrassen, het leveren van hoog gekwalificeerd pootgoed voor telers of de aanvoer van de beste grondstoffen voor de verwerkende industrie: bij elk proces waarborgen wij de hoogste kwaliteitsnormen.
 

 

  

 

 

Veredeling

Het is hier waar wij nieuwe aardappelrassen ontwikkelen met behulp van de nieuwste technieken. Toegewijde medewerkers delen hun talenten en kennis graag met onze relaties. Met elkaar maken we de juiste keuzes die u zekerheid bieden bij uw aardappelactiviteiten. Onze rassen zijn het levende bewijs.
 

  


Teelt pootaardappelen

De nieuwe commerciële rassen die vanuit het veredelingsprogramma naar voren komen brengt Meijer onder bij vakkundige pootgoed telers. Deze telers, die zich in Nederland en Frankrijk bevinden, vermeerderen het hoogwaardige Klasse-S uitgangsmateriaal tot Klasse SE, E, of A. De Klasse S ontstaat uit opbouw vanaf mini knollen of vanuit stammenteelt.
 

Verkoop wereldwijd

Onze innovatieve aardappelrassen worden wereldwijd als hoogwaardig pootgoed verkocht of onder licentie geteeld. Onze verkoopafzet vindt plaats naar een vijftig tal landen. Wij zijn actief in de marktsegmenten frites, chips en tafel. Het verkoopteam bouwt dagelijks samen met de andere afdelingen van het bedrijf aan versterking en uitbreiding van onze relaties. Meijer for sure en servicegerichtheid zijn hiervoor de basis.
C. Meijer B.V.
Bathseweg 45, Rilland
Postbus 33
4416 ZG Kruiningen
Nederland

http://www.meijer-potato.com/

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.