Pieters Advocaten

Werkgever
Pieters Advocaten

 

Het eenmansbedrijf Pieters Advocaten is opgericht met het doel u met kennis en veel ervaring te kunnen bijstaan. Het kantoor bestaat uit drie advocaten, die oud genoeg zijn om over een ruime ervaring te beschikken doch jong genoeg  zijn om elk probleem energiek aan te pakken. Het kantoor stelt zich met name open voor particuliere burgers die in conflict zijn geraakt met de overheid, bijvoorbeeld politie en justitie.

Ook in jeugd(straf)rechtelijke zaken kunnen onze advocaten u bijstaan, niet in de laatste plaats wanneer de belangen van  minderjarigen een rol spelen. Ons kantoor treedt vaak op  voor kinderen, meestal wanneer ze met de politie in aanraking  zijn geweest, maar soms ook wanneer er grote zorg is ontstaan over hun ontwikkeling.

Voordat u kiest door welke advocaat u zich zou willen laten bijstaan is het wellicht prettig eerst kennis te maken.

Ons kantoor biedt de mogelijkheid een eerste gesprek kosteloos te voeren zodat kan worden bekeken of wij iets voor u zouden kunnen betekenen. Een afspraak kan telefonisch worden gemaakt maar u mag daarvoor natuurlijk ook gewoon langskomen om een afspraak te maken.

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.