Boels Zanders

Netherlands

Tel: +31 88 30 40 000

E-mail: hrm@bz.nl

Over Boels Zanders

Specialisten in ambitie

Groei is de natuurlijke staat van mensen en bedrijven. We willen en moeten vooruit. En het is de ambitie die ons voorwaarts duwt. Boels Zanders biedt ondernemers en organisaties extra kracht en kennis bij het realiseren van hun doelen. Met een enorme passie voor ons eigen vak helpen we cliënten bij dat van hen. Met alle kennis, expertise en creërend vermogen die daarvoor nodig zijn.

Vanuit onze kantoren in Maastricht, Eindhoven en Venlo ondersteunen we cliënten door heel Nederland en ver daarbuiten. De expertise van onze 120 medewerkers, onder wie 75 advocaten, zetten we in voor ondernemingen, vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.

Bij Boels Zanders koesteren we de verscheidenheid van de mensen die bij ons werken: in achtergrond, overtuiging, kennis en ervaring. Onze betrokkenheid bij elkaar, onze cliënten en onze omgeving is de basis voor ons succes. We zijn specialisten met diepgaande expertise die we graag inzetten voor de doelen van onze cliënten. Als dat nodig is (en dat is het vaak) kijken we voorbij de grenzen van ons eigen specialisme en werken we samen met aanpalende rechtsgebieden.

Boels Zanders

Deze werver heeft op dit moment geen vacatureplaatsingen. Ontdek onze 'Baan zoeken'-functie !