ZLM Verzekeringen

Werkgever
ZLM Verzekeringen

ZLM Verzekeringen is er voor iedereen in Noord-Brabant en Zeeland die goed en voordelig verzekerd wil zijn. Wij staan voor kwaliteit en klanttevredenheid. Heeft u schade? Dan helpen wij u snel en persoonlijk. Daar kunt u op vertrouwen. Als regionale en onderlinge verzekeraar bieden wij u een lage premie. Wij hebben namelijk ook geen financiële doelstellingen. Ondanks dat u al veel online kunt regelen, vinden wij persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Belt u ons? Dan krijgt u altijd snel een van onze medewerkers aan de telefoon.

De beste verzekeraar van Nederland

De lage premie gaat niet ten koste van de kwaliteit. Integendeel. Dankzij onze uitgebreide dekking en persoonlijke service scoren wij jaarlijks hoog in diverse consumentenonderzoeken. Dat bewijst onder meer het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars. In 2019 eindigde ZLM voor de tiende keer op rij als eerste met een gemiddeld rapportcijfer van 8,4.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van ZLM Verzekeringen