BDO

Werkgever
BDO

BDO is een internationale, multidisciplinaire accountancy- en adviesorganisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Deze combinatie maakt ons uniek. Als je kiest voor een carrière bij BDO, kom je terecht in een open, sociale en professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en je eigen kansen te creëren. Samen bekijken we in welke richting jouw talenten het beste tot hun recht komen.

Bij BDO sta je als consultant voor de persoonlijke benadering en de oplossingen op maat voor onze klanten. Je voert uiteenlopende opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers. Samen met een team van specialisten ben je de vertrouwde consultant voor middelgrote (familie)bedrijven, beursgenoteerde en internationale ondernemingen.


Werken bij BDO Legal

Binnen BDO Advisory opereert het team van BDO Legal, dat zich uitsluitend richt op juridische vraagstukken. Momenteel bestaat BDO Legal uit circa 50 collega’s met diverse specialisme, waaronder aanbestedingsrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, ICT- en privacyrecht en financial regulatory.

We staan bekend om onze betrokken en professionele no-nonsense aanpak waarmee we succesvolle projecten realiseren. We koesteren onze klantrelatie, stellen zware kwaliteitseisen aan onze dienstverlening en geven altijd een helder advies waarbij het resultaat centraal staat. Ga jij tot het uiterste voor het beste advies?


Interesse in een carrière bij BDO?

Neem dan vrijblijvend contact op met Birgit van der Sommen (Senior Corporate Recruiter) via email: birgit.van.der.sommen@bdo.nl, tel: 06 42 30 83 42 of kijk op www.werkenbijbdo.nl voor onze vacatures.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van BDO