Guido de Wit advocaten

Werkgever
Guido de Wit advocaten

Adviseur als het kan. Advocaat als het moet.

Ondernemen is soms een geplaveide weg naar succes, maar het kan ook een traject zijn vol met kuilen, drempels en obstakels.

Terwijl u als ondernemer of als directeur van een bedrijf uw zakelijke doelen nastreeft, zijn er dagelijks ontwikkelingen waarop u moet reageren en acteren. Soms stuit u daarbij op complexe en risicovolle zaken die vragen om expliciete juridische kennis. Dan moet je kunnen vertrouwen op een externe expert. Guido de Wit advocaten zorgt voor een stevig en betrouwbaar bedrijfsfundament waardoor een ondernemer in vrijheid kan ondernemen. Zijn weg naar succes wordt dan zo min mogelijk belemmerd door conflicten die voorkomen hadden kunnen worden.

Guido de Wit advocaten geeft de strakke en professionele wereld van de advocatuur een menselijke en persoonlijke omlijsting. En dat is meteen de kracht van het kantoor: juridische topkwaliteit met een betrokken en deskundige benadering. Primair staat de oprechte intentie om ondernemers te behoeden voor juridische conflicten door zaken vooraf grondig en goed te regelen. Maar als het dan toch zover komt en procederen is onontkoombaar, dan is Guido de Wit advocaten de perfecte partner die met 100% commitment voor haar cliënten door het vuur gaat.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.