DSI (Tuchtrecht Banken)

Werkgever
DSI (Tuchtrecht Banken)

DSI heeft als zelfreguleringinstituut tot doel het vertrouwen van het publiek in de financiële markten te versterken. Wij bevorderen de integriteit en vakbekwaamheid van de personen die werkzaam zijn in de financiële sector. Dit doen wij onder andere door effectenspecialisten en financieel adviseurs te certificeren en door de handhaving van onze gedragscode middels tuchtrecht. Wij verrichten tevens de pre- en in-employment screening (DSI PES) voor medewerkers op integriteitgevoelige functies binnen de financiële markten in Nederland.

In de afgelopen 15 jaar is DSI uitgegroeid tot een gezaghebbend, regulerend en rechtsprekend instituut in de Nederlandse financiële dienstverlening. Binnen onze organisatie heerst er een informele en collegiale werksfeer. De organisatie- en communicatielijnen zijn kort en er is volop ruimte en aandacht voor persoonlijke ontplooiing en initiatieven, dit mede door een actief personeelsbeleid.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.