BarentsKrans N.V.

Werkgever
BarentsKrans N.V.

BarentsKrans is een Nederlands advocaten- en notarissenkantoor, gevestigd in een modern kantoor op een historische locatie in het centrum van Den Haag. Met ongeveer 80 advocaten en (kandidaat-)notarissen werken wij elke dag aan mooie juridische uitdagingen, zowel nationaal als internationaal. Onze juristen werken in kleine teams vanuit hun eigen expertise: zo halen we op een hoog juridisch niveau het beste uit onze kennis en uit elkaar.

Ons kantoor heeft specialisten in de volgende praktijkgroepen:

  • Arbeidsrecht
  • Cassatie/Commerciële contracten
  • Corporate & Commercial Litigation
  • Corporate/M&A, Financieringen & Financieel toezicht (inclusief notariaat)
  • EU & Mededinging
  • IE & Technologie
  • Vastgoed (inclusief notariaat)

Dedicated mensen maken het verschil.

De lat bij BarentsKrans ligt hoog. Daarom zoeken we gedreven en ondernemende juridische talenten. We verwachten dat jij, net als wij, dedicated bent. Hiermee doen we onze cliënten een belofte waar we voor staan, namelijk kwaliteit en inhoudelijk hoogstaand werk.

Dedicated mensen maken het verschil. Voor zichzelf, voor hun cliënt en voor het team. Maar ook buiten het werk. Want dedicated, dat ben je overal. Heb jij die ambitie, dan pas jij bij BarentsKrans.

BarentsKrans Academy

Bij BarentsKrans krijg je de kans jezelf te ontwikkelen. Jouw ontwikkeling is namelijk belangrijk voor ons. Je krijgt ruimte het beste in jezelf naar boven te halen. Om hiervoor te zorgen bestaat naast de beroepsopleiding onze BarentsKrans Academy. De BarentsKrans Academy biedt een brede en kwalitatief hoogstaande opleiding gericht op jouw vakinhoudelijke, persoonlijke en commerciële ontwikkeling.

Studentstage bij BarentsKrans

Wij bieden universitaire rechtenstudenten in de laatste fase van hun bachelor of tijdens hun master de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen de advocatuur of het notariaat door middel van een studentstage. Tijdens een studentstage bij BarentsKrans krijg jij de mogelijkheid om alle praktijkgroepen te leren kennen.

Als student-stagiair(e) werk je twee maanden mee aan interessante juridische zaken. Je zoekt voor diverse praktijkgroepen juridische vraagstukken uit: je bent dus niet gebonden aan één rechtsgebied, maar kan meedraaien binnen alle praktijkgroepen. Op deze manier leer je de (juridische) praktijk en ons kantoor goed kennen. Daarnaast ga je mee naar zittingen, sluit je aan bij besprekingen en ben je natuurlijk welkom bij al onze sociale activiteiten.

Meer weten?

Ben jij nieuwsgierig naar BarentsKrans?
Ga dan naar www.werkenbijbarentskrans.nl voor de mogelijkheden of neem contact op met onze recruiter Nando Dons via 070 – 376 07 18 of nando.dons@barentskrans.nl.

Contact: 

Lange Voorhout 3
2514 EA Den Haag

T. 070 – 376 06 06
E. info@barentskrans.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.