Libéma Exploitatie BV

Werkgever
Libéma Exploitatie BV

Onze Cultuur Het logo van Libéma kenmerkt de diversiteit van de organisatie. De ‘asterisk’ is een kleurrijk logo met ‘aftakkingen’, dat staat voor de veelzijdigheid van de organisatie. Libéma is een grote speler met veel locaties. Het hoofdkantoor van Libéma is gebouwd in de Anton Pieck stijl: een creatieve, authentieke en gemoedelijke omgeving. Libéma is een creatieve organisatie met een dynamische bedrijfsvoering. Sfeer De informele werksfeer zorgt ervoor dat je gemakkelijk bij je collega’s kunt aankloppen met vragen. Ook betekent het werken bij Libéma dat je zelf initiatieven neemt om te komen tot een goed resultaat. Om ervoor te zorgen dat onze gasten (meer) dan tevreden huiswaarts keren, is het belangrijk dat we met zijn allen voor het resultaat gaan. Dit kun je alleen bereiken met een open, collegiale werkhouding naar elkaar, maar ook naar onze gasten en relaties. Flexibel Libéma verwacht van jou een flexibele werkhouding. De dynamiek en het werken in de recreatiebranche brengen met zich mee dat je je flexibel moet opstellen. Dit betekent dat je regelmatig werkzaam bent in de avonden en de weekenden, dus op de tijden dat onze gasten komen recreëren. Daarnaast betekent het werken in een dynamische omgeving, die geen dag hetzelfde is. Vrijheid Afhankelijk van het functieniveau geniet je bij Libéma van veel vrijheid binnen jouw werk. Bewezen is dat deze vrijheid bijdraagt aan een hogere arbeidsmotivatie en dat zie je terug bij Libéma! Libéma heeft zeer betrokken medewerkers met een meer dan 100% inzet. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s met een proactieve houding en inzet. Financieel Gezond Bij Libéma werk je bij een financieel gezond bedrijf! Dit is te danken aan de resultaatgerichte, gastgerichte en collegiale werkhouding van onze collega’s, maar ook doordat er sterk gelet wordt op de kosten. De bedrijfsvoering in de recreatiebranche is sterk afhankelijk van het aantal gasten dat bij ons op bezoek komt. Dit betekent dat we als organisatie flexibel mee moeten bewegen met de veranderingen in de markt.

Missie

Gastgerichtheid De mooiste tijd voor onze gast Omdat alles draait om onze gasten en relaties. Collegialiteit De mooiste tijd voor onze medewerkers Omdat wij gezamenlijk willen werken aan een positieve werksfeer. Resultaatgerichtheid De mooiste tijd voor Libéma Resultaatgerichtheid is belangrijk om bij te kunnen dragen aan een positief financieel resultaat, waar wij als medewerkers proactief aan meewerken. Transparantie De mooiste tijd door transparantie Transparantie is ook belangrijk, omdat wij eerlijk en open willen communiceren naar elkaar en naar onze gasten en relaties. Hierdoor dragen wij bij aan het leveren van kwaliteit zowel intern als extern.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.