Centrum Nalatenschappen

Werkgever
Centrum Nalatenschappen

Nalatenschappen zijn bijzondere geschenken voor goede doelen en culturele organisaties. Het promoten van nalaten geeft zekerheid aan de doelstelling, met het oog op de toekomst. Wij helpen zowel startende als gevorderde organisaties met strategische integratie, planning en promotie.

Wij hebben alle juridische en financiële kennis in huis om als executeur deskundig nalatenschappen af te handelen, naar wens van de erflater. Dit doen wij voor zowel particulieren als goede doelen organisaties.

Wij controleren in naam van goede doelen organisaties de afwikkeling van testamenten waarin zij benoemd zijn. Zowel waar het gaat om giften in de vorm van een legaat, als waar het gaat om erfstellingen of andere meer complexe vormen. Wij behartigen de belangen van de organisatie en zorgen voor voortgang in het proces.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.