Adelmeijer Hoyng Advocaten

Werkgever
Adelmeijer Hoyng Advocaten

Bij Adelmeijer Hoyng Advocaten werken momenteel zestien advocaten. Daarmee behoren wij tot een van de grotere advocatenkantoren in de provincie Limburg.

Wij richten ons met name op (MKB en grotere) ondernemingen, (semi-) overheden en instellingen, zowel in de profit als in de non-profit sector. Ook staan wij regelmatig particulieren bij.

We hebben ruime ervaring op het gebied van onder meer ondernemingsrecht, (internationaal) contractenrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, huurrecht, onroerend goed-recht, bouwrecht, bestuursrecht, aanbestedingsrecht, verzekeringsrecht, gezondheidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, het recht van de intellectuele eigendom (IE), IT-recht, en media- en reclamerecht.

Kwaliteit en klantgerichtheid, dát is waar wij voor staan. Wij begrijpen dat de beste juridische oplossing niet altijd in het (bedrijfseconomisch) belang van een onderneming of in het (persoonlijk) belang van iemand hoeft te zijn. Wij streven ernaar niet alleen juridisch, maar ook strategisch, tactisch en financieel mee te denken.

Om goed (juridisch) advies te kunnen geven, besteden wij veel aandacht aan opleiding en specialisatie. Wij specialiseren ons onder andere door het volgen van intensieve cursussen en specialisatieopleidingen. Ook zijn de meeste advocaten lid van specialisatieverenigingen.

Om uw belangen ook in het buitenland te kunnen behartigen, werken wij samen met advocatenkantoren in Europa, het Midden-Oosten, Azië en de Verenigde Staten.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.