Vurich Gerechtsdeurwaarders

Netherlands

Over Vurich Gerechtsdeurwaarders

Vurich is de eerste gerechtsdeurwaarder van Nederland die puur werkt voor de advocaat. Een nichekantoor met torenhoge ambities op het gebied van kennis en service. Samen met de advocaat stellen we de standaard in het beslag- en executierecht ter discussie. Gaan we verder waar anderen stoppen om ons vak naar het hoogste niveau te tillen. Altijd volgens de regels maar wel met een fikse dosis karakter en gegronde eigenwijsheid.

Missie

Bij Vurich willen we onszelf, onze dienstverlening en het advocatenvak elke dag naar een hoger niveau tillen. Willen we er alles aan doen, om te zorgen dat advocaten de belangen van hun cliënten op de best mogelijke manier kunnen dienen. Daarom zijn we altijd volop in ontwikkeling. Worden onze specialisten continu getraind om hun expertise aan te scherpen. En staan we nog steeds in nauw contact met kritische advocaten die ons helpen om beter te kunnen worden in wat we doen.

1 vacature bij Vurich Gerechtsdeurwaarders

  • Jurist losse zaken - advocatuur

    • Mooi, verzorgd kantoor met eigen voorzieningen in Amsterdam Oost (vlakbij Artis)
    • Een mooi startsalaris met mogelijkheid tot groei
    • Vurich Gerechtsdeurwaarders

    Bij Vurich heb jij een fantastische kans om avonturen en dagelijks met advocaten samen te werken aan de meest interessante (inter)nationale procedures