Vurich Gerechtsdeurwaarders

Werkgever
Vurich Gerechtsdeurwaarders

Vurich is de eerste gerechtsdeurwaarder van Nederland die puur werkt voor de advocaat. Een nichekantoor met torenhoge ambities op het gebied van kennis en service. Samen met de advocaat stellen we de standaard in het beslag- en executierecht ter discussie. Gaan we verder waar anderen stoppen om ons vak naar het hoogste niveau te tillen. Altijd volgens de regels maar wel met een fikse dosis karakter en gegronde eigenwijsheid.

Missie

Bij Vurich willen we onszelf, onze dienstverlening en het advocatenvak elke dag naar een hoger niveau tillen. Willen we er alles aan doen, om te zorgen dat advocaten de belangen van hun cliënten op de best mogelijke manier kunnen dienen. Daarom zijn we altijd volop in ontwikkeling. Worden onze specialisten continu getraind om hun expertise aan te scherpen. En staan we nog steeds in nauw contact met kritische advocaten die ons helpen om beter te kunnen worden in wat we doen.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.