Van Loon advocaten

Contact: Dhr. Bram Bart

Kerkewijk 82
Veenendaal
3904 JG
Netherlands

Tel: +31318514813

E-mail: info@vanloon-advocaten.nl

Over Van Loon advocaten

Van Loon Advocaten

Ons kantoor is sinds de oprichting in 1975 gevestigd aan de Kerkewijk te Veenendaal. Wij bedienen zowel ondernemers als particulieren op diverse rechtsgebieden. De sfeer binnen ons kantoor laat zich het best omschrijven als persoonlijk, vriendelijk en zakelijk. Wij bieden onze diensten aan tegen een uurtarief dat net iets onder het gemiddelde ligt. Onze resultaten zijn dat zeker niet.

Werkwijze

Wij beogen een persoonlijke benadering van onze cliënten en een snelle en gedegen werkwijze. Van Loon Advocaten kenmerkt zich door slagvaardigheid en grondigheid en streeft naar een totale aanpak van iedere zaak. Wij houden cliënten uit eigen beweging op de hoogte van de ontwikkelingen. Wij bewaken zowel procestermijnen als de tijd die nodig is voor reacties van de wederpartij. Wij streven naar een optimale bereikbaarheid zodat u op vragen vaak meteen, maar altijd op korte termijn antwoord krijgt.

Daarnaast kunt u vertrouwen op onze jarenlange juridische praktijkervaring. Op basis daarvan is Van Loon Advocaten actief met een eigentijdse, herkenbare aanpak: een combinatie van diepgaande expertise, degelijkheid en slagvaardigheid.

Ons kantoor
Kerkewijk 82
3904 JG Veenendaal

Van Loon Advocaten B.V.

+31 (0)318 - 514 813
+31 (0)318 - 529 525
info@vanloon-advocaten.nl

Deze werver heeft op dit moment geen vacatureplaatsingen. Ontdek onze 'Baan zoeken'-functie !