Hart advocaten

Werkgever
Hart advocaten

Specialisten in financieel recht

Onze praktijk is gericht op de financiële markt. Cliënten zijn uitsluitend financiële instellingen zoals banken, verzekeraars, beleggingsondernemingen, beleggingsinstellingen, beursgenoteerde ondernemingen, pensioenuitvoerders en trustkantoren. 

Adviespraktijk

Onze adviespraktijk bestrijkt het gehele terrein van het financieel recht (Wft). Speciale aandacht hebben wij voor belangwekkende en actuele thema’s (zoals klantbelang centraal) en aanstaande Europese regelgeving.

Wij geven presentaties aan het (hoogste) management en aan commissarissen van banken en verzekeraars. Maar ook aan specifieke medewerkers. Deze presentaties worden op maat gemaakt.

 

Procespraktijk

Wij zijn betrokken bij diverse spraakmakende zaken. Deze zien onder andere op geschillen met toezichthouders (AFM en DNB), geschillen over financiële producten of over de naleving van de zorgplicht, class actions en ook fraudezaken. Wij hebben bovendien ruime ervaring in het voeren van schikkingsonderhandelingen.

Onze visie

Hart advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor op het gebied van financieel recht. Onze cliënten zijn professionele spelers op de financiële markten.

 

Wij hanteren drie kernwaarden:

 

  • Integriteit. Wij hechten waarde aan correcte omgangsvormen. Zowel onderling, met cliënten als met hun zakenpartners.
  • Kwaliteit. Cliënten mogen op onze adviezen vertrouwen. Onze adviezen zijn inhoudelijk correct en toepasbaar in de praktijk.
  • Focus. Wij richten ons op één rechtsgebied en hebben een duidelijke doelgroep.

 

Hart Academy

Hart Academy is het opleidingsinstituut van Hart advocaten. Hart Academy is erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten. Hart Academy organiseert opleidingen en workshops voor advocaten, juristen, compliance officers en financial professionals met een academische achtergrond. Deze opleidingen en workshops kunnen zowel intern als extern plaatsvinden. Alle opleidingen zijn op maat gemaakt.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.