DLA Piper Nederland

Werkgever
DLA Piper Nederland

DLA Piper Nederland is onderdeel van DLA Piper, een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. We zijn gevestigd in ruim 80 steden verdeeld over 40 landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Australië en de Verenigde Staten. Onze klanten, maar ook onze medewerkers profiteren van onze internationale slagkracht. Als DLA Piper zijn wij een relatief jong merk in onze branche. We zijn in korte tijd gegroeid en hebben de ambitie om verder te groeien. Onze vestiging in Amsterdam bestaat sinds 2005 en combineert het beste van twee werelden: we zijn diepgeworteld in de Nederlandse markt, maar profiteren ook van de voordelen en uitdagingen van onze internationale omvang.


Bij DLA Piper Nederland werken we met ruim 100 juristen in verschillende teams (praktijkgroepen en sectorteams) samen om onze cliënten full-service dienstverlening te kunnen bieden van het hoogste niveau. Dat doen we voor grote Nederlandse cliënten, voor toonaangevende internationale ondernemingen en start-ups uit verschillende sectoren. Daarnaast moedigen wij onze medewerkers aan om actief te zijn in pro-bono projecten. Dit gaat van les geven in Afrika tot aan het ondersteunen van lokale en internationale NGO's zoals Unicef, Plan Nederland etc. Zie ook www.newperimeter.com.

 

Grote mogelijkheden voor grote talenten

Ambitieus talent krijgt alle ruimte bij DLA Piper. Om uitdagende initiatieven te ontwikkelen, uitmuntend in je vak te worden en mee te bouwen om DLA Piper Amsterdam nog succesvoller te maken. Je werkt vanaf dag één op strategisch niveau aan complexe en uitdagende zaken in een team van professionals. Haal het beste uit DLA Piper, haal het beste uit jezelf! 

Zit er op dit moment geen vacature bij in jouw interessegebied maar wil je toch kennismaken? Wij komen graag in contact met talent om te bespreken wat je carrièremogelijkheden binnen onze organisatie zijn. Neem daarom gerust contact op met één van onze recruiters! 

Wij komen graag met jou in contact!

Ilona Spijkerman (Corporate Recruiter) ilona.spijkerman@dlapiper.com

 

Laurien Reinalda (Graduate Recruiter) laurien.reinalda@dlapiper.com

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van DLA Piper Nederland