DLA Piper Nederland

Werkgever
DLA Piper Nederland

DLA Piper

DLA Piper is een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. Wij zijn gevestigd in ruim 90 steden en verdeeld over 40 landen. Onze klanten en medewerkers profiteren van onze internationale slagkracht. Als DLA Piper zijn wij een relatief jong merk in onze branche. We zijn in korte tijd gegroeid en hebben de ambitie om verder te groeien. De vestiging in Amsterdam bestaat sinds 2005 en combineert het beste van twee werelden: we zijn diepgeworteld in de Nederlandse markt, maar profiteren ook van de voordelen en uitdagingen van onze internationale omvang.

DLA Piper Amsterdam is een ‘full-service’ kantoor, met ongeveer 250 medewerkers, dat georganiseerd is in 7 praktijkgroepen: Corporate (inclusief notariaat), Finance Projects & Restructuring, Employment, Intellectual Property & Technology, Litigation & Regulatory, Tax en Real Estate (inclusief notariaat). Voor welke specialisatie je uiteindelijk ook kiest, je zult een belangrijke bijdrage leveren, ook in grensoverschrijdende zaken. Wij geloven daarnaast in verantwoord ondernemen en zijn met 217.000 uur aan pro bono-werkzaamheden in 2016 een van de grootste pro bono-leveranciers ter wereld. Dat is iets waar wij trots op zijn.

Werken bij DLA

Kom je bij ons werken, dan krijg je meteen 9000 collega’s wereldwijd. Binnen DLA Piper Amsterdam heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van onze organisatie en vind je ook terug in onze mensen. Dit geeft jou de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor. Door de samenwerking met onze collega’s wereldwijd heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken en leer je om te adviseren vanuit een brede scope.

Studenten

Dit geldt ook op moment dat je als student bij ons op kantoor aan de slag gaat bijvoorbeeld tijdens een stage. Gedurende twee maanden zal je onderzoek verrichten, notities voorbereiden en concepten, contracten en processtukken opstellen. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een (senior) advocaat waarmee je een kamer deelt. Naast stage mogelijkheden kan je ook op een andere wijze met ons in contact komen, namelijk middels een werkstudentschap, een informele koffie maar ook via onze Talent Class. We organiseren jaarlijks twee Talent Classes. Hier zal je kennismaken met ons kantoor in Amsterdam, maar ook met onze kantoren in Dubai of Toronto. Je krijgt tijdens deze Talent Class vijf dagen de tijd om samen met je team een internationale cliënt te overtuigen, waarbij je zowel je inhoudelijke als persoonlijke skills inzet.

Jouw ontwikkeling

Talenten moet je koesteren. Maar vooral ook voeden zodat ze niet stilstaan in hun ontwikkeling. Daarom word je bij DLA Piper begeleid met een continu opleidingstraject. Van junior tot partner: in iedere fase van je carrière kun je kiezen uit een gestroomlijnd aanbod van vakinhoudelijke trainingen en opleidingen, persoonlijke vaardigheidstrainingen en gerichte coaching trajecten: de DLA Piper Career Academy. Uiteraard horen daar ook internationale trainingen bij. Zo blijf je inhoudelijk groeien, gaat je persoonlijke effectiviteit omhoog en leer je uiteindelijk om ook leiding te geven.

Wij komen graag met jou in contact!

 

Ilona Spijkerman 

T: 020 5419377
E: ilona.spijkerman@dlapiper.com 

Kijk ook voor de verschillende actuele vacatures op: http://www.bigopportunities.nl/allevacatures

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van DLA Piper Nederland