Werkgever
SLTN Inter Access

SLTN Inter Access

SLTN Inter Access Ontzorgt ICT. Dat doen wij al meer dan 20 jaar met Passie, Kwaliteit en Innovatie.

Met een omzet van ruim 150 miljoen euro behoren wij tot de grotere, niet beursgenoteerde IT bedrijven van Nederland en daar zijn we uitermate trots op! Maar nog trotser zijn wij op de talloze klanten en leveranciers die al vele jaren tevreden zaken met ons doen. Wij geloven in een hecht en langdurig partnership met zowel onze klanten als met onze leveranciers.

Wij bedenken, bouwen en beheren duurzame en innovatieve ICT oplossingen. Dat doen wij bij de overheid, de gezondheidszorg, in de financiële dienstverlening,  de industrie en in de zakelijke dienstverlening.

Werken bij SLTN Inter Access

Wij vinden het bij SLTN Inter Access erg belangrijk dat je een goede relatie hebt met jouw collega’s.  Zo hebben wij elke maand wel een leuke activiteit of creatief event. Deze gave events worden georganiseerd voor collega’s en ook voor het hele gezin. Je kunt daarbij denken aan een popquiz, indoor skiën, een cursus fotografie en natuurlijk onze jaarlijkse legendarische BBQ. Ook staat elke dag de deur van ons eigen bruin café in het SLTN Inter Access pand in Hilversum open om gezellig met je collega’s de dag af te sluiten.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Vacaturemeldingen ontvangen

Nieuwste vacatures van SLTN Inter Access