Houthoff

Werkgever
Houthoff

HOUTHOFF HELPT CLIËNTEN VOORUIT OP KRITIEKE MOMENTEN MET PRAKTISCHE OPLOSSINGEN VOOR COMPLEXE JURIDISCHE PROBLEMEN

Houthoff is een onafhankelijk, leidend Nederlands advocatenkantoor met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs die hoogwaardig juridisch advies en ondersteuning bieden aan een omvangrijke nationale en internationale clientèle.

Cliënten kiezen voor Houthoff bij de aanpak van hun meest complexe en kritieke problemen. Problemen waarbij niet alleen juridische kennis van essentieel belang is, maar ook solide strategisch advies. Waarom? De diepgaande juridische kennis van onze praktijkgroepen in combinatie met de brede marktkennis van onze sectorgroepen, stelt ons in staat om altijd de beste resultaten te bereiken voor onze cliënten.

Cliënten prijzen onze bewezen ervaring in het oplossen van geschillen en het kapitaliseren van kansen. Maar ook onze pragmatische aanpak van problemen, passie voor innovatie en sterke ondernemersgeest, blijven niet onopgemerkt. Houthoff beschikt over een wereldwijd netwerk dat bestaat uit eigen kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York, representatives in Houston, Singapore en Tokio, het exclusieve lidmaatschap van Lex Mundi en ons eigen International Friends netwerk. Deze wereldwijde aanwezigheid, in combinatie met onze kennis en ervaring, maakt ons tot dé betrouwbare partner op de meest kritieke momenten.

DIVERSITEIT

Diversiteit gaat volgens Houthoff verder dan iedereen om zijn of haar achtergrond respecteren. Teams van mannen en vrouwen met een mix aan achtergronden, culturen, voorkeuren en ideeën zijn productiever en creatiever; betere teams dus. Het is daarom niet alleen beschaafd, het is ook business smart om te streven naar diversiteit.

Het werk dat Houthoff doet, vindt plaats in het hart van de maatschappij. Onze cliënten vertegenwoordigen alle soorten mensen, in Nederland en de rest van de wereld. Om de dynamiek van onze cliënten goed te begrijpen, is diversiteit binnen ons kantoor dan ook belangrijk. Wij geven ruimte aan ambitieuze mensen, die het beste voor onze cliënten willen doen, door het beste uit zichzelf te halen, ongeacht wie ze zijn. Daarvoor is een cultuur nodig waarin iedereen de vrijheid heeft om zichzelf te zijn en waar anderen zich daarvoor openstellen.

Op dit moment is de helft van de starters bij Houthoff vrouw. Onder de partners is dat nu 20% en al is dat in de markt bovengemiddeld, wij zien het als onze plicht om af te rekenen met oude gewoonten en ook op partnerniveau een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen te behalen. Gezien de samenstelling onder onze medewerkers, vertrouwen wij erop dat die gelijke verdeling praktijk wordt.

Houthoff was het eerste advocatenkantoor van Nederland dat de verklaring 'Diversiteit binnen de advocatuur' van de Orde van Advocaten heeft ondertekend. En wij zijn een van de oprichters van stichting FORWARD, dat als doel heeft het bevorderen van acceptatie van de LHBT-gemeenschap binnen de Nederlandse juridische beroepsgroep.

In al ons streven naar diversiteit is het belangrijk te erkennen dat er vooroordelen bestaan; pas daarna kunnen ze worden weggenomen. Ons geloof is dan ook sterk dat het goed mogelijk is om een inclusief kantoor te zijn. Het vraagt soms geduld, maar vooral dezelfde drive waarmee we ons juridische werk elke dag doen.

 

AMSTERDAM

Gustav Mahlerplein 50
1082 MA Amsterdam
Nederland
+31 (0)20 605 60 00
 

ROTTERDAM

Weena 355
3013 AL Rotterdam
Nederland
+31 (0)10 217 20 00

 

 
E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.