Bout Advocaten

Werkgever
Bout Advocaten

De maatschappij verandert, het juridisch spectrum verandert mee. Hoe gaat u daarmee om? Bent u optimaal voorbereid op de toekomst? Houdt u in uw beleidsstrategie voldoende rekening met de juridische kant van de zaak?

Uw zaken

Als overheid, ondernemer of particulier kunt u te maken krijgen met uiteenlopende juridische vraagstukken, eenvoudig of complex.  Een goed resultaat vereist vakkennis en inlevingsvermogen. Onze advocaten zijn specialist op hun vakgebied en altijd op zoek naar een praktische oplossing die voor u werkt.

Uw wereld

Natuurlijk staan wij u bij tot in de rechtszaal. Natuurlijk bijten we ons vast in procedures. En uiteraard leveren we maatwerk. Maar in onze visie is een advocatenkantoor vandaag de dag zoveel meer. Een juridische sparringpartner die de branches van zijn cliënten van binnenuit kent en daardoor proactief hun belangen behartigt. Of u nu in het onderwijs, de zorg, de bouw, de agrarische sector of de ICT werkt; onze advocaten kennen uw wereld.

En dát maakt een wereld van verschil.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.