Juristen Arbeidsrecht Nederland

Werkgever
Juristen Arbeidsrecht Nederland

Transitievergoeding.nl is een initiatief van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Onze ervaren arbeidsjuristen zijn volledig gespecialiseerd in ontslagrecht. Al meer dan 20 jaar staan wij werknemers bij in (dreigend) ontslagsituaties. Heeft u met ontslag te maken en zoekt u advies en ondersteuning? Wij ontzorgen u volledig.

 

Ondersteuning bij ontslag, vaststellingsovereenkomst en transitievergoeding

Het eerste advies van onze arbeidsjuristen is gratis en vrijblijvend. Bel 088-20 50 899 of mail naar info@transitievergoeding.nl of vraag direct advies. Na het eerste advies van onze arbeidsjurist besluit u zelf of u met ons verder gaat.

 

Wat zijn onze prijzen?

Onze arbeidsjurist maakt een vaste prijsafspraak met u. U weet dus precies waar u aan toe bent. In de meeste gevallen is het mogelijk om de kosten van onze rechtsbijstand (deels) te verhalen op uw werkgever. Als uw werkgever (een deel van) onze kosten betaalt, betaalt u zelf niets of minder.

  

Wat zeggen klanten over Juristen ArbeidsRecht Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Lees de reviews op The Feedback Company

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.