Eindhoven Airport N.V.

Werkgever
Eindhoven Airport N.V.

OVER EINDHOVEN AIRPORT
Eindhoven Airport verbindt Brainport met Europa en de rest van de wereld en maakt de regio internationaal bereikbaar. De luchthaven is cruciaal voor de regio om haar ambities te kunnen verwezenlijken. Eindhoven Airport combineert economische groei met een prettig en duurzaam leefklimaat. Eindhoven Airport is een luchthaven waar snelheid & beleving de toegevoegde waarden zijn. Eindhoven Airport is koploper, streeft naar marktleiderschap en behoort tot de grootste werkverschaffers in de regio.

Eindhoven Airport groeit naar een kleine 45 duizend vliegbewegingen en 6,5 miljoen passagiers in 2019 en streeft daarbij naar een breed portfolio van bestemmingen verspreid over (met name) Europa. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving. Eindhoven Airport voert een geïntegreerd beleid met betrekking tot groei, omgeving en duurzaamheid.

Een lange termijn balans tussen groei, duurzaamheid en leefklimaat gaat boven het maximaliseren van korte termijn winst. Eindhoven Airport behoort tot de essentiële infrastructuur van de regio, nu en in de toekomst. De commerciële luchtvaart draagt al meer dan tachtig jaar succesvol bij aan de ontwikkeling van de regio. Het doel is om het succes de komende tachtig jaar te continueren. De luchthaven heeft een publieke en maatschappelijke rol. Met deze rol verstevigt de luchthaven het vestigingsklimaat. Een verdere uitbreiding van het vliegverkeer en het toevoegen van nieuwe bestemmingen kan alleen als Eindhoven Airport erin weet te slagen dit te combineren met een gezond leefklimaat en aandacht voor duurzaamheid. Een gezond financieel resultaat is hiertoe een voorwaarde. In de besluitvorming en de dagelijkse afwegingen wint de lange termijn het van de korte termijn. Middels proactief en anticiperend management evolueert de luchthaven en past zich bijtijds aan de tijdsgeest aan. Schoksgewijze koerswijzigingen dienen te worden voorkomen. Het management streeft ernaar de luchthaven jaar in jaar uit in een betere gezondheid achter te laten. Eindhoven Airport gelooft in evolutie in plaats van revolutie.

Op onze luchthaven staat de passagier centraal. Eindhoven Airport betekent gemak, zowel voor de ervaren reiziger als voor wie voor het eerst onze luchthaven binnenstapt. We streven ernaar dat onze passagiers dit ook altijd op die manier ervaren. We voorzien de ervaren reizigers zo proactief mogelijk van alle praktische informatie wanneer zij dat nodig hebben en we ondersteunen de onervaren reizigers daar waar wij zien dat ze het kunnen gebruiken. Wanneer je reist via Eindhoven Airport is dat een naadloze ervaring. Dat maakt ons uniek. Dit is onze klantbelofte. Bij Eindhoven Airport werken collega’s die geloven in deze klantbelofte en dat ook uitdragen.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.