ForFarmers Nederland B.V.

Werkgever
ForFarmers Nederland B.V.

Werken bij ForFarmers

Als grootste diervoederconcern in Europa zien wij het als onze verantwoordelijkheid de beste te zijn in wat we doen. En dat doen we graag samen met mensen die de besten zijn in hun vak. Diervoedingsspecialisten, marketeers, laboranten, vrachtwagenchauffeurs, technici, ondersteunend personeel; voor onze productie- en verkooporganisaties in Nederland, Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk hebben wij op elk vlak professionals nodig.

Professionals

Werken bij ForFarmers betekent werken in een resultaatgerichte organisatie en een prettige, informele werksfeer. Met ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, waardoor je mede invulling kunt geven aan je functie en het toekomstperspectief ervan. Want voor wie wil, zijn er volop carrièremogelijkheden binnen ForFarmers. 

Ontwikkelmogelijkheden

Bij ForFarmers ben je ‘eigenaar’ van je carrière en ontwikkeling. Samen met je leidinggevende werk je doelgericht aan de realisatie van je ambities. Waar nodig bieden we je ondersteuning via coaching en training. Zo weet je dankzij concrete jaarafspraken ook precies waarvoor je staat opgesteld.

Je wordt niet alleen bij je sollicitatie getest op je geschiktheid voor een bepaalde functie, maar ook tijdens je carrière in het kader van je loopbaanbegeleiding. Met interne en externe opleidingen en een individueel ontwikkelprogramma krijgt ons streven om jouw talenten optimaal te benutten daadwerkelijk ‘handen en voeten’.

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard biedt ForFarmers een marktconform salaris dat past bij het functieniveau. Verder bieden we je ook een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.