Echtscheidingswinkel

Werkgever
Echtscheidingswinkel

Oprichter zijn van de Echtscheidingswinkel, maar zelf niet zijn gescheiden. Dat zou u waarschijnlijk niet snel verwachten. Toch zorgt oprichter Bart Appels, die zelf al twintig jaar gelukkig is getrouwd en twee geadopteerde kinderen heeft, er al jaren met veel voldoening voor dat gezinnen op een goede manier uit elkaar gaan. ‘’Echtscheidingsadvocaten zijn geen zeilinstructeurs.

Een zeilinstructeur moet kunnen zeilen. Een echtscheidingsadvocaat hoeft niet zelf gescheiden te zijn om een goede advocaat te zijn. Zonder ervaringsdeskundigen te zijn kunnen wij prima ons werk doen.’’ Wel zag Appels veel scheidingen in zijn omgeving, onder andere binnen het team van de Echtscheidingswinkel. ‘’Iedere scheiding is anders. Dit is ook het geval bij ons team. Terwijl bij de een de ouders nog respectvol met elkaar overweg kunnen, ligt bij de ander na dertig jaar nog steeds alles overhoop.’’

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.