Stage Entertainment

Werkgever
Stage Entertainment

STAGE ENTERTAINMENT NEDERLAND

Grootste live entertainment onderneming van Europa

Stage Entertainment Nederland is onderdeel van Stage Entertainment, de grootste aanbieder van live entertainment in Europa. De onderneming is actief in acht landen: Nederland, Duitsland, Frankrijk, Rusland, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Italië en de Verenigde Staten.

Naast de productie van musical, toneel en theaterproducties heeft Stage Entertainment wereldwijd verschillende theaters. In Nederland zijn dat het AFAS Circustheater in Scheveningen en het Beatrix Theater in Utrecht.

De hoofdactiviteiten van Stage Entertainment zijn:

  1. Producties Stage Entertainment werkt intensief samen met internationale partners om de grote titels in Europa te kunnen presenteren zoals The Bodyguard, Grease, Billy Elliot de Musical, Jersey Boys, Sister Act, The Lion King, Tarzan, Miss Saigon, Wicked, Dirty Dancing, Mary Poppins en Mamma Mia!
  2. Theaters Producties spelen in de eigen theaters of touren door het land. Stage Entertainment heeft een netwerk van 20 eigen theaters in Europa en New York.
  3. Product Development Stage Entertainment ontwikkelt ook eigen musicals. Zo zijn succesvolle titels geproduceerd als Tina Turner de Musical, Anastasia, Was Getekend, Annie M.G. Schmidt, Sister Act, Petticoat, 3 Musketiers, Ciske de Rat, Droomvlucht in coproductie met De Efteling, Hinterm Horizont (over de val van de Berlijnse Muur en met songs van rockidool Udo Lindenberg), Ich war noch Niemals in New York (met muziek van Udo Jürgens) en de ijsshows van Holiday on Ice.

Meer informatie over het heden en verleden van de organisatie, oprichter Joop van den Ende, de Raad van Bestuur, internationale vacatures en programmering in de acht landen vind je op Stage-Entertainment.com.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.